Werkwijze glasmontage

Dijkstra Glas vervangt voor U enkel glas voor isolatieglas, in HR of elke andere samenstelling. Dijkstra Glas komt volgens afspraak op werkdagen bij U het glas inmeten.

Tevens kunnen wij adviseren wat voor U de beste oplossing is. Dit betreft niet alleen de isolatiewaarde maar daarbij ook de manier van ventileren. Want isoleren betekent ook ventileren. De grootste problemen met ventilatie komen wij tegen in keukens en badkamers. Dijkstra Glas levert en monteert verschillende soorten ventilatieroosters.

Wanneer U aan een drukke weg woont kan Dijkstra Glas U over geluidsisolerend glas adviseren. Geluidssterkte (dB) kunnen wij voor U meten.

Ook veiligheidsglas wordt op dit moment veel toegepast, niet alleen in de nieuwbouw, maar ook bij particulieren wordt dit glas al vaker geplaatst. Meestal wel in een samenstelling met isolatieglas.

Wanneer duidelijk is wat er geplaatst gaat worden volgt er een prijsopgave/offerte. Deze dient U bij akkoord ondertekend naar Dijkstra Glas retour te sturen.

Nadat U met Dijkstra Glas akkoord gaat betreffende de prijsopgave wordt een datum of periode afgesproken.

Tijdens en na de werkzaamheden zorgt Dijkstra Glas dat alle afval direct wordt opgeruimd. Het afvalglas wordt afgevoerd en gerecycled.

Wij werken volgens VCA.

Voor informatie digitaal of telefonisch kunt U ons bereiken via de contactpagina.